مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

 


آشپزباشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هر روز بیا ویکیپدیای من دانلود پاورپوینت پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان صفاسیتی کلاب|برترین سایت تفریحی بازی 8000 |معرفی و آموزش بازی های آنلاین و تحت وب انجام پروژه های داده کاوی