رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.

خلوص سرکه

سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

جوشاندن سرکه

چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.


آشپز مجموعه ترشی ,سرکه ,خوشمزه ,تهیه ,تهیه ترشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مطالب جالب و مختلف از سرتاسر اینترنت پرسش مهر 19 ریاست جمهوری وبسایت شخصی دکتر حمید نهاردانی دانلود برای شما https://homina.ir/ آموزش بازاریابی اینترنتی ایران موویز | دانلود فیلم، سریال و انیمیشن دانستنی های مهم در ساخت سمعک