طرز تهیه کشک بادمجان
از همیشه بهتر کشک بادمجان درست کنید
آموزش تهیه کشک بادمجان را اگر با آشپزخانه نمناک همراهی کنید می توانید به صورت اصولی و حرفه ای در این مطلب مشاهده نمایید:
چه موادی لازمی داریم برای کشک بادمجان
- بادمجان قلمی : یک کیلو
- کشک :200 تا 250 گرم
- پیاز سرخ کرده :2 تا سه قاشق غذاخوری
- سیر داغ :دو قاشق غذاخوری
- نعنای خشک :یک قاشق غذاخوری
- روغن مایع :150 میلی لیتر
- مغز گردو آسیاب شده :2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- آب مرغ :یک پیمانه
- زردچوبه :1 قاشق غذاخوری
آشپزباشی قاشق ,بادمجان ,قاشق غذاخوری ,قاشق غذاخوری منبع
درباره این سایت