مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

 


آشپزباشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

متلب نویس مستر مووی آموزش و مشاوره تحصیلی ایران سی نت | www.irancnet.ir دانلود رایگان نرم افزار فیلم و کارتون و موزیک پروگرام آر روغن هسته زردآلو دانلود موزیک 96 هتل آرسان « مجتمع گلچین یزد »